Nastavenie
Na dochutenie mäsa, polievok, omáčok, na nakladanie mäsa, na grilovanie atď.
Jemné ružové korenie je vhodné na pečené mäso a ryby
Badián je vhodný do horúcich nápojov, vývarov, zeleninových pokrmov atď.
Vhodná do masitých jídel, omáček, pomazánek, na sýr atd.
Červené prírodné dochucovadlo a farbivo na dochutenie pokrmov
Do mäsových zmesí, smotanových omáčok, krémových polievok atď.
Pôvodom gruzínska zmes je vhodná pre hydinu a jahňačie mäso, alebo k dochuteniu zeleninových a luskových jedál
Jemný prášok je vhodný do krémových polievok a omáčok
Zmes sušenej zeleniny
Vhodná do kompótov, horúcich nápojov, sladkých pokrmov, paradajkového koncentrátu, do čatní atď.
Pôvodom gruzínska zmes je vhodná na hydinové a jahňacie mäso, alebo na dochutenie zeleninových a strukovinových jedál
Nachádzate sa na strane 22 z 24.