Nastavenie
K ochuteniu mäsa, polievok, omáčok, k nakladaniu mäsa, zeleniny, húb atď.
Vhodný k zverine, do plniek a omáčok
Maďarská paprika výraznej chuti je vhodná do všetkých jedál
K ochuteniu polievok, omáčok, zemiakových jedál atď.
Do šalátov, na zdobenie, na kandizované ovocie
Pikantná, pôvodom indická zmes vhodná predovšetkým na marinovanie a grilovanie mäsa a zeleniny
Na opekanie a grilovanie mäsa
Mäta pieporná 100%
Použitie: všade tam kde sa používa čerstvý zeler
Do chlebového cesta, jablčného závinu,čajového pečiva, nakladanej repy, kapusty atď.
Pôvodom juhoamerická zmes je vhodná na hovädzie a teľacie steaky
Černucha siata ( Nigella sativa ), čierna rasca
Nachádzate sa na strane 13 z 21.